<< terugJe bent nu hier : Home * blogs
Olympische kater
maandag 13 augustus 2012  door:
De Olympische Spelen zijn voorbij… ik heb een fantoompijnlijke kater, want ik heb er geen minuut van gezien. Al dat Olympische vuur is compleet aan me voorbij gegaan en een vakantie zonder internet, televisie en kranten is de schuldige!

Voor een EK Voetbal trekken ze rustig drie weken uit. Dat is verdomme één sport!! Elke avond een of twee wedstrijden, “primetime” zodat vrijwel iedereen ruim op tijd voor de tv kan gaan zitten met vrienden en familie.

 

Maar bij de Olympische Spelen kan dat er blijkbaar niet af, al zijn er 26! sporten te bewonderen. Nee hoor, die worden er met hun 302 verschillende medaille-evenementen in 16 dagen doorheen gejast. En dan heb ik het nog niet over dat het precies de twee weken waren dat ik op vakantie ging.

 

Het zou een evenement van maanden moeten zijn! Dat enorme Olympische park is er toch al, maak er dan lekker een half jaartje gebruik van. Met evenveel aandacht voor elke sport als voor dat EK zodat je je niet in allerlei bochten hoeft te wringen om alle onderdelen te zien. Epke, Ranomi, Dorian en de hockeydames zien winnen! Zodat ik niet chagrijnig hoef te merken dat het inderdaad geweldig was de afgelopen 16 dagen, en dat ik alle mooie momenten heb gemist.

 

Als pleister wil ik graag een hele lange film met alle spannende, mooie en ontroerende races en medaille uitreikingen. Die mag dan best 8 uur duren. Kan ik me toch nog één hele dag in het Olympische strijdgewoel storten, kan die kater als het Olympisch vuur langzaam uitdoven, dat doet wat minder pijn.

 

Foto: nigel chadwick


reacties
er zijn nog geen reacties geplaatst


geef jouw reactie op deze blog
Ik ben een van jaar

Geef hieronder je e-mailadres op. Je ontvangt dan bericht als anderen reageren op deze blog.

Je krijgt geen andere e-mails en afmelden is simpel.
  iconverzenden  
Waarom staat mijn reactie niet gelijk online?
Je reactie wordt, voordat deze wordt geplaatst op de site, goedgekeurd door de beheerders. Deze komt dus niet direct online.